Rullasuksitempaus Hyrylässä Helatorstaina

22.4.2024

Etelä-Suomen Hiihto ja #IHMEHIIHTÄJÄ kutsuu rullasuksille Hyrylään Helatorstaina.

Hei kaikki Etelä-Suomen Hiihdon hiihtäjät

Uusi kausi ja uudet kujeet alkaa toukokuussa ja niin myös kauden ensimmäiset kaikille avoimet piiritreenit mineistä-aikuisiin!

Luvassa on #IHMEHIIHTÄJIEN RULLASUKSITESTAILUJEN, ihmehiihtäjä.fi lisäksi mm. suksitaiturointia ja ketteryyttä Hyrylän rullaradalla HELATORSTAINA 9.5.2024!

Milloin?

Helatorstaina 9.5.2024

Missä?

Hyrylän rullahiihto radalla, Tuusulan Urheilukeskuksessa. (Kun tulen urheilukeskukseen, niin ajat suoraan tietä P-alueelle eli Frisbee Golf ja Ampumahiihtostadionia kohden.)

Mitä?

Rullahiihto, taitoa ja ketteryyttä, taitoratoja, yhteis pelailuja, skapailuja sekä kaikilla on mahdollista testailla ennen tai jälkeen treenien rullasuksia

Lisäksi Tuusulan Voima Veikkojen väkeä paikalla, jos haluaa testailla ja tutustua ampumahiihtoon.

Mihin aikaan?

10-14 JRTsport ihmehiihtäjä.fi kehittelijä ja esittelijät paikalla, ihmehiihtäjä.fi rullasuksi testailua omaan tahtiin.

10-11 Minit sekä aloittelevat /ei niin paljon vielä rullahiihtoa hiihtäneet (osaa kuitenkin jo hiihdon alkeet sekä liikkuu mahdollisesti jo jonkun seuran hiihto ryhmissä)

11-12 Jo rullasuksilla kokemusta jonkin verran mutta ehkä kevään ensimmäinen kerta sekä taituroijat. Taituroiden ja pelaillen tuntumaa ja yhdessä kavereiden kanssa aina mukavampaa

12-14 vapaata hiihtelyä/omia treenejä, omaan tahtiin suksi testailua sekä taitoratoja käytössä.

En ole koskaan hiihtänyt?

Ei hätää! Nyt kannattaa aloittaa ja 10-11 välillä nimenomaan aloittelijoille/ei vielä niin paljon hiihtäneille. Saa testailla suksia, sekä muutamia lainasuojiakin löytyy tarvittaessa.

Olen jo pro.. Saanko mitään irti?

Saat aivan varmasti! Ainakin näet kavereita, ketteryys ja taidot karttuvat sekä pääset testailemaan ihme rullasuksia. Eli tule paikalle ja aina voi oppia uutta sekä ainakin kerrata taitoja!

Mitä mukaan?

, säänmukaiset rullahiihtovaatteet, hanskat, kypärä, mahdolliset suojat, sauvat(ei välttämättömyys-pelaillessa ei käytetä sauvoja!) rullasukset V tai P tai vaikka molemmat, monot sekä juomista

Maksaako?

Nämä Helatorstain kaikille avoimet ESH:n piiritreenit ja testaillut eivät maksa!

Toki vanhemmat voivat varautua rullasuksi kauppoihin

Muuta:

Paikanpäältä jäähallilta löytyy wc:t sekä ainakin 10-12 välillä rullaradalla mehua tarjolla taituroijille

Vanhemmat, huoltajat, valmentajat ja ohjaajat saavat myös osallistua mm. Pelituomareiksi ja avuksi vapaasti ilomielin suksilla että ilman

Lisätietoja testattavista rullasuksista

https://ihmehiihtaja.fi/

#ihmehiihtäjä